Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
182

"Σήκωσε" ακόμη και κουμπαράδες από σπίτια στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
04.02.21 • 19:36
#Tags:

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (03-02-2021) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 22χρονος Ρομά, κατηγορούμενος για κλοπές.

Ειδικότερα την προηγούμενη ημέρα το μεσημέρι, ο 22χρονος είχε βρει ανασφάλιστες πόρτες, σε δύο σπίτια στην περιοχή της Λιβαδειάς και αφού εισήλθε στο εσωτερικό τους αφαίρεσε ότι έβρισκε, όπως χρυσαφικά, κοσμήματα, ακόμη και κουμπαρά που περιείχε χρηματικό ποσό, αλλά και τσιγάρα και αναπτήρα. Ο αναπτήρας μάλιστα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε επιπλέον Απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών, με ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, για ληστεία από κοινού, ενώ δεν είχε εκδώσει και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle