Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
88

Σβήστηκε η φωτιά σε σπίτι στον Ορχομενό

< 1 λεπτό
16.09.20 • 22:57
#Tags:

Σχεδόν ολοσχερής είναι η καταστροφή στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στον Ορχομενό στην περιοχή της Σκριπούς που συνέβη τις βραδυνές ώρες της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που χάρη στις προσπάθειές της κατάφεραν να σβήσουν και να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς και στον επάνω όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν φιάλες υγραερίου στο ισόγειο που όμως χάρις στην επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής δύναμης κατάφεραν να τις απομακρύνουν γλυτώνοντας τα χειρότερα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια ο γιος της οικογένειας που βρισκόταν στον χώρο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική "Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε οικία, στον Ορχομενό Βοιωτίας. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle