Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
117

Σε καραντίνα ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων από 6 μέχρι 15 Ιαουαρίου

< 2 λεπτά
05.01.21 • 20:27
#Tags:

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα παίρνει από αύριο (Τετάρτη 6/1) το πρωί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στη Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων της ΠΕ Βοιωτίας.

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων της ΠΕ Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, κατόπιν εισηγήσεων του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργου Ντασιώτη, της Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού και έχοντας υπόψη τα ευρήματα, την ηλικιακή διαστρωμάτωση των κατοίκων της Κοινότητας, τα αποτελέσματα των μαζικών τεστ και των δεδομένων της ιχνηλάτησης, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, λαμβάνονται τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:

Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν από την Τετάρτη 06/01/2021 και ώρα 06:00΄ μέχρι την Παρασκευή 15/01/2021, οπότε και θα συνεδριάσει η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle