Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
112

Στάση και αποχή από τους εργαζόμενους ΟΤΑ Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
16.10.19 • 19:03
#Tags:

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς αποφάσισε στην σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του , σε σχέση με τη στάση και τη δράση του όσο αφορά το περιβόητο " αναπτυξιακό " νομοσχέδιο της κυβέρνησης :

Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει την ΠΕΜΠΤΗ 17-10-2019 στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 π.μ. όλου του προσωπικού και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ώρα 9:30 π.μ. έξω από το κεντρικό Δημαρχείο Λιβαδειάς.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19-10-2019 προκηρύσσει ΑΠΟΧΗ από κάθε υπερωριακή απασχόληση και εργασία. Επίσης όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί 11:00 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ , να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 17-10-2019 στη γραμματέα του Συλλόγου ( κ. Καραλή/2261350829 )  , ώστε να κλειστεί ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση με λεωφορείο στην Αθήνα.
Μετά τη σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων - Μελών της ΠΟΕ - ΟΤΑ , θα αποφασισθει το πλαίσιο δράσης μας για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Συναδέλφισσες - οι , σταθεροί στις αρχές και τις αξίες μας ,  θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. προς όφελος των δημοτών.
 Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ
 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                    ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle