Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
108

«Στα βήματα του Χριστού»

< 2 λεπτά
03.04.18 • 17:52
#Tags:

«Στα βήματα του Χριστού» Κ.Μουρίκη Εικονογράφηση Μ.Αλεξάνδρου Εκδόσεις Ουρανός 2018 σελ. 65 (για παιδιά)

Γράφει :  Ο Κώστας Τραχανάς

Έχουν περάσει πάνω από δυο χιλιάδες χρόνια από τότε που άρχισε η πιο όμορφη ιστορία του κόσμου.
Μιλάει για ένα βρέφος που γεννήθηκε σε μια φάτνη και έγινε ο Μεγάλος Δάσκαλος Στα βηματα του Χριστούτης Αγάπης. Ο Σωτήρας του κόσμου! Τούτη η ιστορία γράφτηκε πάνω … στα βήματα του Χριστού και θα γνωρίσουμε τη φωτεινή πορεία του πάνω στη Γη.
Οι δραστηριότητες στο τέλος του βιβλίου θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες.
H Κατερίνα Μουρίκη γεννήθηκε στην Αθήνα .Στον χώρο της λογοτεχνίας πρωτοεμφανίστηκε το 1984 με το έργο της «Η μικρή Ριρή επιστρέφει», που τιμήθηκε με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Συνεργάστηκε με την ελληνική ραδιοφωνία , την τηλεόραση και το Υπουργείο Παιδείας .Άλλα έργα της είναι : «Η μαγική νύχτα του Κάσπαρ», «Το πιο ωραίο όνομα», «Περιπέτεια στη Λιχουδένια», «Περιπέτεια στη Σκουπιδάνια», «Ένας σπέσιαλ ήρωας», «Ερωτευμένη Μαργαρίτα», «Θαύματα του Χριστού» κ.α.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle