Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
88

Στη γυναικείες φυλακές Θηβών η 33χρονη για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη (video)

< 2 λεπτά
23.06.20 • 19:41
#Tags:

Στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών αναμένεται να οδηγηθεί η 33χρονη η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια για την αρπαγή της 10χρονης στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Στην απολογία της αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς», ενώ απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.
Μετά τη χθεσινή προθεσμία που ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί, φαίνεται ότι ο δικηγόρος της αλλάζει υπερασπιστική γραμμή. Αφού ενημέρωσε ότι θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, γιατί η πελάτισσά του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς και έλεγχο κινητών από τεχνικό σύμβουλο ο κ. Βασίλης Νουλέζας δηλώνει πως η 33χρονη δεν απήγαγε το παιδί, αλλά πρόθεσή της ήταν να το περιθάλψει και να το φροντίσει καθώς θεώρησε ότι ήταν παραμελημένο.
Εις βάρος της 33χρονης, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την έκβαση της υπόθεσης στην ΕΡΤ, σχολίασε την νέα υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης και επανέλαβε τις υποψίες του για την ύπαρξη κυκλώματος πορνογραφίας.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ο σκληρός δίσκος από το lap top της 33χρονης που επιχείρησε να καταστρέψει πριν από τη σύλληψή της στην παραλία Κατερίνης. Οι υποψίες ότι πίσω από τις έκνομες ενέργειες της, ίσως κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ενισχύονται και με τα όσα είπε η μικρή στους αστυνομικούς, ότι η γυναίκα που την μακιγιάρισε άρχισε να της βγάζει φωτογραφίες και της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες.
Την διενέργεια προκαταρκτικής πειθαρχικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για την διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα ΜΜΕ για την υπόθεση της αρπαγής της  μαθήτριας.
Πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα ζήτησε και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Στάθης Κουτσοχήνας, για υποχρέωση τήρησης κανόνων δεοντολογίας.
Πηγή: ΕΡΤ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle