Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
135

Στη φάκα κλέφτες κι απατεώνες

< 2 λεπτά
08.01.15 • 04:57
#Tags:

Στη φάκα κλέφτες κι απατεώνες

Συνελήφθησαν δύο νεαροί 19 και 21 ετών από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, οι οποίοι διέρρηξαν εννιά συνολικά εννέα αυτοκίνητα γιατρών και προσωπικού που ήταν σταθμευμένα σε χώρους του KLOPIMAIA APO OXHMATA T A  LIBADEIASΓενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Οι ίδιοι διέρρηξαν το εκκλησάκι το οποίο βρίσκεται επίσης σε χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου, ενώ προσπάθησαν να κλέψουν και το παγκάρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου στη Λιβαδειά.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Λιβαδειάς.

Σε εξέλιξη είναι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο οικίας 72χρονης, στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου και αφού την ακινητοποίησαν, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle