Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
117

 Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά, όπλα και μαύρο χρήμα 

< 2 λεπτά
23.06.20 • 20:18
#Tags:

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, χθες (22-06-2020) απογευματινές ώρες σε περιοχή της Λαμίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Επιπλέον, κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν φονικα ροπαλο τσεκουρι 2νομότυπες έρευνες σε οικίες των συλληφθέντων, όπου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δίκυκλη μοτοσικλέτα και δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ως μέσα διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Γίνεται μνεία, ότι στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς η εγκατάσταση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος καταγραφής σκηνών και παρακολούθησης, για την εποπτεία του χώρου περιμετρικά του σπιτιού, το οποίο αποτελούταν από:

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle