Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
189

|

Στις 17 Φεβρουαρίου η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού για το Δήμο Ορχομενού Γιάννη Νταβαλούμη

< 1 λεπτό
03.02.19 • 08:06
#Tags:

Στην κοπή της πίτας της Μοτολέσχης Ορχομενού παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης.

Σε συνομιλία με τον "Α" (Ασώπιχος) ο κ Νταβαλούμης τόνισε ιδιαίτερα ευδιάθετος οτι όλα βαίνουν καλώς σχετικά με τον καταρτισμό του συνδυασμού του ενώ απαντώντας σε ερώτησή μας για την επίσημη παρουσίαση μας είπε ότι αυτό θα γίνει στα μέσα και προς το τέλος Φεβρουαρίου.

Οσο για τον τόπο και τον χώρο είπε ότι αυτό θα γίνει στον Ορχομενό και σε χώρο συμβολικό και άμεσα συνδεδεμένο με τον Δήμο.

Η πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης της επίσημης υποψηφιότητάς και του συνδυασμού του πρώην αντιδημάρχου Ορχομενού Γιάννη Νταβαλούμη, από όσα μπορέσαμε να εκμαιεύσουμε είναι η Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρθηκε και σε άλλο ρεπορτάζ του "Α" για την πίτα της Μοτολέσχης, ο άλλος  κατ ευφημισμό (μέχρι επίσημης ανακοίνωσης) υποψήφιος για το Δήμο Ορχομενού Γιώργος Κραβαρίτης ήταν ο τυχερός της βραδυάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle