Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
210

Στις 26 Σεπτεμβρίου ο 8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
21.07.21 • 21:31
#Tags:

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2021” του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς , της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς και της Τροχαίας Λιβαδειάς, σχεδιάζει τον προγραμματισμό του «8ου ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2021» με τις αναγκαίες προσαρμογές που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και της ΓΓΑ και ημερομηνία διεξαγωγής στις 26/09/2021,στην πόλη της Λιβαδειάς.

Όλες οι εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν, θα είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Ευελπιστώντας ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα επιστρέψουμε σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα η προκήρυξη και οι λεπτομέρειες θα δημοσιευθούν μέχρι 13/08/2021.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle