Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
139

|

Στο διαδίκτυο οι "Ενεργοί Δημότες Ορχομενού"

< 2 λεπτά
31.03.19 • 20:05
#Tags:

Στον ιντερνετικό  "αέρα" βρίσκεται η ιστοσελίδα της κίνησης "Ενεργοί Δημότες" www.endimotes.gr όπου δημοσιεύεται η ιδρυτική διακήρυξη, οι στόχοι, η δομή και τα πρώτα μέλη.

Η κίνηση θα λάβει μέρος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στην Δημοτική Κοινότητα Ορχομενού.

Επικεφαλής-Συντονιστής είναι ο Γιώργος Κραβαρίτης και τα πρώτα μέλη οι Δημήτρης Λιάπης, Γιάννης Ζουρνής, Σπύρος Τσάκος, Γιώργος Κουβάρας, Μίνα Μαντούκα, Σύλβια Κανούση, Αγγελος Παπαλάμπρος.

Δίνοντας το στίγμα τους οι "ενεργοί δημότες" αναφέρουν "Σας καλωσορίζουμε στην διαδικτυακή πύλη της Κίνησης Ενεργών Δημοτών του διευρυμένου Δήμου Ορχομενού. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για αυτή την κίνηση, τις θέσεις μας, τις ιδέες μας, τις δράσεις μας και όλα τα νέα.Επίσης θα είναι ένας διαδραστικός χώρος ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων".

Στην ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί και η διακήρυξη της κίνησης όπου αναφέρρεται:

«Πρωταρχικός στόχος της κίνησης ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ είναι η ανάπτυξη δημοτικής συνείδησης σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες και η ενίσχυση της συμμετοχής τους στα κοινά, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της απαξίωσης προς την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση κι έτσι να πραγματοποιηθεί η μετάβαση σε ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό κι ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης σε όλες τις βαθμίδες του Δήμου μας. Για τους λόγους αυτούς, διεκδικούμε την εντελώς ανεξάρτητη εκλογή μας στην τοπική αυτοδιοίκηση, ξεκινώντας από την πόλη μας και το Τοπικό της Συμβούλιο. Στους λόγους μας κυριαρχούν μόνον η αλήθεια και η διαφάνεια σε όλα! Αυτή είναι η πρώτη και πιο σημαντική δέσμευση απέναντί σας.» 

Τους καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό κόσμο και ευχόμαστε κάθε ευόδωση των στόχων τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle