Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
298

Στο κλιμάκιο της Εθνικής Ανσάμπλ Καρόκη και Ταμπάκη του ΓΑΣ Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
03.07.20 • 10:49
#Tags:

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς Καρόκη Καλομοίρα και Ταμπάκη Μαριάννα, με εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ε.Γ.Ο, προκρίθηκαν και καλούνται να συμμετέχουν στην 2η φάση για την ένταξή τους στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας Ensemble Νεανίδων για το αγωνιστικό έτος 2021.

Οι αθλήτριες θα μεταβούν στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων Αγίου Κοσμά για προπόνηση ελέγχου στις 9-10 Ιουλίου συνοδευόμενες από την προπονήτριά τους Ζηλιαναίου Μαρία.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας στηρίζει ολόψυχα την μεγάλη προσπάθειά τους και τους εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία και οριστική ένταξη στην Εθνική Ομάδα Ensemble Νεανίδων!!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle