Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
107

Στ. Ελλάδα: "Αλμυρά" πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και πελάτες ψησταριών

< 1 λεπτό
12.04.21 • 15:54
#Tags:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Χθες, Κυριακή 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (70.608) έλεγχοι, από τους οποίους οι (10.110) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.158) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (5) συλλήψεις.

Στη Στερεά Ελλάδα επιβλήθηκαν τσουχτερά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και πελάτες σε ψησταριές σύμφωνα με πληροφορίες μια στη Θήβα και η άλλη στη Λαμία ως εξής:

- σύλληψη και 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ψησταριάς, διότι κατελήφθη να εξυπηρετεί οκτώ καθήμενους πελάτες στους οποίους επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης,

- σύλληψη και 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτρια ψησταριάς, διότι κατελήφθη να εξυπηρετεί οκτώ καθήμενους πελάτες στους οποίους επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

 

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle