Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
216

Στ Ελλάδα: Καθηγήτρια φέρεται να πρωταγωνιστεί σε... ερωτικές ταινίες

< 2 λεπτά
09.09.20 • 19:46
#Tags:

Σάλος σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας με καθηγήτρια η οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί σε ταινίες σκληρού πορνό
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», οι αποκαλύψεις άρχισαν όταν ο πατέρας ενός μαθητή της καθηγήτριας που διδάσκει σε μεγάλο φροντιστήριο της επαρχιακής πόλης έλαβε ένα e-mail που αποκάλυπτε τη διπλή (επαγγελματική) ζωή της καθηγήτριας,
Ο πατέρας του μαθητή έκπληκτος είδε σε φωτογραφίες την εκπαιδευτικό που έχει αναλάβει την προετοιμασία του γιου του και άλλων παιδιών για τις πανελλαδικές να «διδάσκει» στάσεις και στοματικό σεξ σε ταινίες «σκληρού» πορνό.
Ο γονιός, άναυδος, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Μη μπορώντας να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το πικάντικο νέο άρχισε να διαδίδεται στην πόλη. Ενημερώθηκαν και άλλοι γονείς, οι οποίοι έπεσαν από τα σύννεφα.
Τα ροζ «πειστήρια», όπως το ψευδώνυμο με το οποίο η φιλόλογος πρωταγωνιστεί σε πορνογραφικές ταινίες έφτασαν και στα γραφεία της εφημερίδας. Έπειτα από σχετική έρευνα η «Espresso» ανακάλυψε πως οι ταινίες σκληρού πορνό είναι παραγωγές γνωστών εταιριών του εξωτερικού.
porn 0
Προφανώς η ίδια, θέλοντας να αποφύγει το σούσουρο, επέλεξε να ταξιδεύει εκτός των τειχών (και συγκεκριμένα στην Γερμανία) για να παίρνει μέρος στα γυρίσματα, ενώ και οι ταινίες της διανέμονται μέσω σάιτ τα οποία δεν εδρεύουν στην Ελλάδα.
Η ίδια προφανώς ευελπιστούσε πως μόνο με… σατανικές συμπτώσεις θα αποκαλυπτόταν η άλλη (εκτός φροντιστηρίου) δουλειά της. Όμως αποδείχθηκε ότι κάποιος που γνωρίζει τις... δραστηριότητές της αποφάσισε να τα αποκαλύψει όλα με την αποστολή e-mails σε άμεσα ενδιαφερομένους, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς των μαθητών της!
Μετά το αρχικό σοκ οι γονείς, όπως έχουμε πληροφορηθεί, προσπαθούν να συνέλθουν από τις αποκαλύψεις για τη φιλόλογο των παιδιών τους και, παρά το σούσουρο που έχει ξεσπάσει, κάνουν τα πάντα για να μη φτάσει το παραμικρό στα αυτιά τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle