Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
125

Συγκλονιστικός Τσιτσιπάς με ανατροπή νίκησε 3-2 τον Ναδάλ!

< 1 λεπτό
17.02.21 • 17:18
#Tags:

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που μετά από πολύωρη αναμέτρηση νίκησε τον ν. 2 στον κόσμο Ράφα Ναδάλ με σπουδαία ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν με 3-2 σετ! (3-6, 2-6, 7-6, 6-4, 7-5).

Ο Έλληνας άσος, ν. 6 στον κόσμο, παρά το κακό ξεκίνημα, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ, βρήκε το σθένος να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη στο 5ο και τελευταίο σετ με 7-5 game!

Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στα σερβίς με πολλούς άσους, πολλούς πόντους επίσης από το forehand, απέφυγε τα αβίαστα λάθη και κατάφερε να κουράσει τον 34χρονο αντίπαλό του και πήρε μια τεράστια νίκη που του δίνει βάσιμες ελπίδες για να κατακτήσει το πρώτο του grand slam στην καριέρα του!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle