Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
101

Συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια στον Ορχομενό 

< 1 λεπτό
01.07.20 • 19:32
#Tags:

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις (4) ημεδαποί, σε περιοχές της Αττικής και του Ορχομενού Βοιωτίας, οι οποίοι, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, προέκυψε ότι ενέχονται σε δύο (2) κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν προχθές σε περιοχές του Ορχομενού.
Ειδικότερα, μετά από παραβίαση των ανωτέρω οικιών, αφαιρέθηκαν κοσμήματα (στην πρώτη περίπτωση) και χρηματικό ποσό (στη δεύτερη περίπτωση).
Δύο εκ των συλληφθέντων, εντοπίστηκαν χθες (30-06-2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Αττικής, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Αττικής, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.
Οι συλλήψεις των δύο επιπλέον συνεργών τους, πραγματοποιήθηκαν χθες απογευματινές και βραδινές ώρες στον Ορχομενό, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Τα κλεμμένα κοσμήματα αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle