Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
108

Συλλυπητήριο μήνυμα Λ Υπερήφανου για την απώλεια του παπα-Χαράλαμπου

< 1 λεπτό
06.05.21 • 15:29
#Tags:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Λ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η απώλεια του δικού μας ανθρώπου, του πατέρα Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους γεμίζει με τεράστια θλίψη όλους εμάς που τον ζήσαμε, συνεργαστήκαμε μαζί του και αγωνιστήκαμε για την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.
Στα σαράντα χρόνια της διακονίας του στην ιστορική Ενορία της Σκριπούς, αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας.
Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος, άξιος ιερωμένος, αγαπητός δάσκαλος, υπόδειγμα οικογενειάρχη και χαρισματικός πνευματικός πατέρας της Ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορχομενού.
Με την πληθωρική προσωπικότητα, την πνευματική του καλλιέργεια, τις αστείρευτες γνώσεις του και τη δοτικότητά του σε όλους τους ανθρώπους υπηρέτησε άξια τόσο στη διοίκηση της τοπικής Εκκλησίας όσο και του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού.
Είμαι βέβαιος ότι ο βίος του και το πολύπλευρο έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη στον τόπο που υπηρέτησε και αγάπησε ως πατρίδα του, θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές.
Εκφράζω, μέσα από την καρδιά μου, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπητή σύζυγό του Μαρία, στα παιδιά του και στους οικείους του.
Αντίο καλέ μου φίλε και αγαπημένε μας πατέρα.

Λουκάς Υπερήφανος
τ. Δήμαρχος Ορχομενού
Επίτιμος Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle