Asopichos Logo
08-05-2024
Asopichos Logo
88

Συμμετέχουν στην απεργία οι Εργαζόμενοι ΟΤΑ επ Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
23.11.20 • 15:27
#Tags:

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , συμμετέχει στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 26-11-2020 , διεκδικώντας:

 Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία.
Επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας, με ένταξη στον κρατικό σχεδιασμό και όχι αγορά υπηρεσιών.
 Μαζικές προσλήψεις υγειονομικών, γιατρών, νοσηλευτών, εκπαιδευτικών, καθαριστριών. Μονιμοποίηση συμβασιούχων.
Αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με προσλήψεις προσωπικού, επίταξη χιλιάδων ιδιωτικών λεωφορείων που βρίσκονται σε απραξία.
Αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.
 Εδώ και τώρα να αποσυρθεί το χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο που μετατρέπει σε ιδιώνυμο τη συλλογική, συνδικαλιστική δράση και ουσιαστικά απαγορεύει την απεργία. Δεν πρόκειται να το εφαρμόσουμε! Θα το καταργήσουμε στην πράξη!
ΑΠΟΧΗ από κάθε ηλεκτρονική ψηφοφορία σε όλο το Δημόσιο για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Δεν καταθέτουμε ψηφοδέλτια, αποσύρουμε αυτά που ήδη κατατέθηκαν. Να δοθεί τώρα παράταση στη θητεία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

Ταυτόχρονα συνυπολογίζοντας τις ειδικές συνθήκες λόγω της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα , καλεί τα μέλη του σε μία συμβολική αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική δράση : να προσέλθουν και να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς , σε ένα χρονικό σημείο που οι ανάγκες για αίμα είναι ακόμα πιο επιτακτικές.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle