Asopichos Logo
08-05-2024
Asopichos Logo
136

Συνάντηση του Προέδρου ΕΠΣ Βοιωτίας με την Δήμαρχο Ορχομενού

< 3 λεπτά
28.05.20 • 11:21
#Tags:

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας, συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς της Βοιωτίας με τους οποίους συζητά και αναζητούν λύσεις στα προβλήματα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τη λειτουργία των ποδοσφαιρικών τμημάτων.
Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει εκτός των άλλων η Αθλητική Ενωση Ορχομενού, η αγαπημένη ιστορική ομάδα των φιλάθλων, αν θα ενεργοποιηθεί και θα μπει σε κανονική δράση κάτι που αναμένουν όλοι.
Θα αναμένουμε να δούμε στην πράξη αν οι επαφές αυτές αποφέρουν καρπούς.
Σε κείμενο που δημοσίευσε σταν προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο κ Νίκας αναφέρει σχετκά για τη συνάντησή του με τη Δήμαρχο Ορχομενού Βούλα Καράλη:
"Η Δήμαρχος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας , προκειμένου να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Συζητήσαμε και της θέσαμε τα προβλήματα των γηπέδων του Δήμου ,για το γηπεδο του Απόλλων Ακραιφνίου γνωρίζει την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος και θα καταβάλλει προσπαθεια να διορθώσει τον αγωνιστικό χωρο , για το γηπεδο του Παοκ Κοκκίνου μας ενημέρωσε ότι εχει εγκριθεί η κατασκευή νέων αποδυτηρίων και ειναι στην φάση του διαγωνισμού, μας διαβεβαίωσε ότι τα αποδυτήρια θα παραδοθούν τον Σεπτέμβριο.

Για το γήπεδό του Ορχομενού θα γίνουν παρεμβάσεις να βελτιωθούν τα αποδυτήρια και ο αγωνιστικός χώρος.

Η Δήμαρχος κ. Καράλη στο ερώτημά μας για την ενεργοποίησή των Ομάδων του Κάστρου και του Παύλου μας απάντησε: ότι έχει κάνει συγκεντρώσεις γονέων προκειμένου να βοηθήσουν στην εκ νέου λειτουργία των ακαδημιών και σκοπός της είναι τουλάχιστον να υπάρχουν ακαδημίες, ποδόσφαίρου και μπάσκετ ώστε τα παιδιά και οι νέοι να έχουν τρόπους Άθλησης".
Της ζητήσαμε οικονομική βοήθεια για τις ομάδες αφου η επανεκκίνηση θα είναι πολύ δύσκολη για τις ομάδες καθώς δεν υπάρχουν παράγοντες , όπως παλιά που έβαζαν το χέρι στην τσέπη . Την φετινή αγωνιστική χρονιά θα πρέπει ολοι να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχουν ομάδες και χώροι άθλησης . Η Δήμαρχος μας απάντησε ότι δίνετε οικονομική βοήθεια τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να δίνετε , μας ζήτησε την βοήθεια σε αυτό το κομμάτι ώστε τα χρήματα που δίνει ο Δήμος Ορχομενού να πιάνουν τόπο και να πάνε στην σωστή κατεύθυνση.
Η θετική προσέγγιση της κ. Βούλας Καράλη για τον αθλητισμό αλλα και για το ποδόσφαίρο μας δίνει την αισιοδοξία ότι το ποδόσφαίρο στο Δήμο Ορχομενού θα κρατηθεί ζωντανό και θα γίνουν, οι απαραίτητες βελτιώσεις σε Όλα τα γήπεδα.
Η Δήμαρχος ,μας ζήτησε να υπάρχει επικοινωνία προκειμένου απο κοινού να διορθώσουμε οσα χρειάζονται .Μας υποσχέθηκε ότι οι συναντήσεις με την ΕΠΣΒ θα συνεχιστούν και ανανεωσαμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστούμε την κ.Βουλα Καράλη Δήμαρχο Ορχομενού γαι την άμεση ανταπόκριση της αλλα και για την φιλική και ουσιώδες συζήτηση".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle