Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
339

Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα

< 2 λεπτά
24.09.20 • 08:46
#Tags:

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα, παρουσιάζουμε σήμερα στο πλαίσιο των συνεντεύξεων του asopichos.gr με τον γενικό τίτλο «συναντήσεις εξ αποστάσεως», οι οποίες πραγματοποιούνται κάτω από ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Ένας τεράστιος Δήμος 700 τετραγωνικών χιλιομέτρων με 5 Δημοτικές Ενότητες και 20 Τοπικές Ενότητες και όπως είναι φυσικό με πάρα πολλές απαιτήσεις.

Ο Δήμαρχος απάντησε σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, για την πανδημία και το Νοσοκομείο, τα προγραμματισμένα έργα, για την απλή αναλογική και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, για το κλειστό προπονητήριο και κολυμβητήριο, για το περιβάλλον, την ανακύκλωση και το πράσινο σημείο, το κυκλοφοριακό και το οδικό δίκτυο και πολλά ακόμη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μπάμπη Ζαννιά.

Ευχαριστούμε τον κ Ταγκαλέγκα, τον ΑΣΩΠΙΧΟ-Asopichos, την Quandra Web  για την τεχνολογική υποστήριξη και το STUDIO KATERINA (Ορχομενός) για την βιντεοσκόπηση και την επεξεργασία.

Συνξη Ταγκαλεγκας 2

Γιάννης Ταγκαλέγκας 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle