Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
110

Συνεχίζουν με καταλήψεις και απεργία οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Επ Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
05.05.16 • 20:52
#Tags:

Συνεχίζουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ της επαρχίας Λιβαδειάς. Έτσι στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων ο Σύλλογος συμμετέχει με απεργιακή κατάληψη την Παρασκευή 06/05 από τις 6:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου (και της απογευματινής βάρδιας) τόσο στο Δήμο Λεβαδέων όσο και στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας και με απεργία το Σάββατο 07/05.

Παράλληλα μαζί με το Εργατικό κέντρο και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς συμμετέχουν στον εορτασμό - συλλαλητήριο της Εργατικής Πρωτομαγιάς με συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου στον πεζόδρομο της Μπουφίδου στη Λιβαδειά και ώρα 11:00.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνεται μεταξύ άλλων:
«Συναδέλφισσες-οι ,η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , προωθεί τα νέα βίαια μέτρα – σφαγείο για την κοινωνική ασφάλιση , όπως μεταξύ άλλων τη σταδιακή μείωση του ΕΚΑΣ , μειώσεις στις κύριες συντάξεις ,αύξηση των εισφορών για την περίθαλψη ,αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων (με υπερφορολόγηση όλων των κοινωνικών ομάδων μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου κ.α.) , μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται , πιστεύοντας ότι θα πιάσει στον ύπνο τους εργαζόμενους και την κοινωνία!
Όμως λογάριασαν λάθος»!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle