Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
121

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις στη Λιβαδειά

< 2 λεπτά
21.07.21 • 22:03
#Tags:

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βοιωτίας και της Οργάνωσης Μελών Λιβαδειάς, την Τρίτη 20/07, στον εξωτερικό χώρο του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά, με θέμα τις τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις και τις Προγραμματικές Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι Συντονιστές της ΟΜ Λιβαδειάς και της ΝΕ Βοιωτίας Βασίλης Κακοσαίος και Γιάννης Ηλίας αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η Βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου επιχείρησε να απαντήσει στο ερώτημα: τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν στην εξουσία, την τρέχουσα περίοδο, για την Ελλάδα και τη ειδικότερα για τη Βοιωτία.

Ακολούθησε ο κεντρικός ομιλητής που ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αρχικά αναφέρθηκε στην βαθιά αντιλαϊκή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, στα μέτωπα, της πανδημίας, της οικονομίας, της εργασίας, της παιδείας, των δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και του αποκλεισμού 20.000 μαθητών από τα ΑΕΙ.

Συνεχίζοντας παρουσίασε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που βασίζεται σε τρεις άξονες:

α) στη θωράκιση και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, με προτεραιότητες το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την Παιδεία,

β) στην επανεκκίνηση της οικονομίας, με κλειδί τη ρύθμιση και διαγραφή του πανδημικού χρέους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων,

γ) στη στήριξη της εργασίας, με την αύξηση του κατώτατου μισθού και ένα ισχυρό σύστημα συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

ΣΥΡΙΖΑ Ηλιοπουλος

Ο Νάσος Ηλιόπουλος έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη συμμετοχή και τους κάλεσε να συνεχίσουν την προσπάθεια για να φτάσει η προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ σε κάθε πολίτη της Βοιωτίας και να φέρουν την ώρα της ανατροπής τη Νέας Δημοκρατίας ακόμη νωρίτερα.

Πριν την εκδήλωση επισκέφθηκε την περιοχή της Κρύας και με αφορμή τη διεκδίκηση του Νερόμυλου δήλωσε ότι ο νόμος προβλέπει την παραχώρηση ακινήτων από την ΕΤΑΔ στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η όποια παραχώρηση ωστόσο απαιτεί την ύπαρξη πολιτικής βούλησης από την πλευρά της κυβέρνησης. Δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα στηρίξει με κάθε τρόπο τη διεκδίκηση των ακινήτων και την παραχώρηση στον δήμο Λεβαδέων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle