Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
87

Τέταρτη η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πόλο

< 2 λεπτά
23.01.16 • 18:05
#Tags:

Τέταρτη η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πόλο  

H Eθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουγγαρία και ηττήθηκε 13-10 στον μικρό τελικό παίρνοντας την 4η στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο η Ελλάδα τα βρήκε σκούρα στην επίθεση. Με 1/6 σουτ απέναντι στο απίστευτο ποσοστό της Ουγγαρίας (4/4), ειδικά πολο ανδρωνστον παίκτη παραπάνω (σε αντίθεση με εμάς), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε πίσω με 4-1, με τον Βλαχόπουλο να δίνει τη λύση και να κλείνει την πρώτη περίοδο με 4-2.

Ιδια εικόνα και στο δεύτερο οκτάλεπτο με τους Ούγγρους να ελέγχουν την αναμέτρηση έχοντας 5/7 με παίκτη παραπάνω, εξ ου το 8-4 που έφερε την Ελλάδα σε δύσκολη θέση. Στο τρίτο, η Ελλάδα δεν μπόρεσε να βελτιώσει την εικόνα της και παρά τις καλές άμυνες που έβγαλε, έκλεισε στο -5 (10-5), με το έργο της να είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο.

Η Ουγγαρία διαχειρίστηκε άψογα το ματς και στο τελευταίο οκτάλεπτο, η τύχη άργησε να χαμογελάσει στην Εθνική μας και η ιστορία γράφτηκε με το 13-10 που έφερε την ελληνική ομάδα στην τέταρτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και την Ουγγαρία στο χάλκινο μετάλιο.

Ελλάδα: Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Χρ. Αφρουδάκης 2, Μουρίκης 2, Βλαχόπουλος 4

Στην 5η θέση οι Γυναίκες

Την πέμπτη θέση πήρε η Εθνική γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο του Βελιγραδίου. Η ομάδα μας επικράτησε στα πέναλτι της Ρωσίας με συνολικό σκορ 13-12 και πλέον κοιτάζει το Προολυμπιακό τουρνουά, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στους Αγώνες του Ρίο το ερχόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, εξασφάλισε την παρουσία της στο επόμενο ευρωπαϊκό.

Ελλάδα: Ελ. Πλευρίτου 3, Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη 2, Τσουκαλά, Ρουμπέση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle