Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
171

Τα μέτρα που ισχύουν στις περιοχές με "βαθύ κόκκινο", τι αλλάζει στα SMS

< 3 λεπτά
03.03.21 • 20:16
#Tags:

Το νέο πλαίσιο κατά της πανδημίας από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 4/3 ως την Τρίτη 16 Μαρτίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους 6 λόγους κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, από την Πέμπτη 4/3 ισχύουν σε όλη τη χώρα οι εξής διαφοροποιήσεις για τα SMS 2 και 6:

Επίσης στην περίπτωση της μετακίνησης για παροχή βοήθεια (κωδικός 4) τα ελεγκτικά όργανα εντέλλονται να ζητάνε επιπλέον διευκρινίσεις κατά τον έλεγχο ώστε να επιβεβαιώσουν την ορθή χρήση του SMS.

https://asopichos.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-3-3-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%ba/

Όσον αφορά τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας:

Στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο δήμος Καλυμνίων.

Παράλληλα αναπροσαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Από το τελευταίο μέτρο εξαιρούνται οι Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

Όλες οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Πηγή: ΕΡΤ1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle