Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
159

|

ΤΕΛΙΚΟ Οι 167 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Ορχομενού

< 1 λεπτό
22.05.19 • 18:26
#Tags:

Πέντε είναι οι συνδυασμοί που διεκδικούν τον Δήμο Ορχομενού στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου.

Συνολικά 167 είναι οι υποψήφιοι και 5 υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Ορχομενού χωρίς να υπολογίζουμε τους υποψηφίους στα τοπικά συμβούλια, αναλυτικά:

Δύναμη Ανατροπής-Μάκης Εμμανουηλίδης 27 (+6 Ακραίφνιο)

Επανεκκίνηση Τώρα-Βούλα Καράλη 32 (+9 )

Συνέπεια & Πράξη-Γιάννης Νταβαλούμης  28 (+9)

Λαϊκή Συσπείρωση-Γιώργος Σκόπας 23 (+5)

Πορεία Προοπτικής-Σταύρος Χριστακάκης 21 (+7)

Με την τελική ανακήρυξη (Αρειος Πάγος) των συνδυασμών δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους Συνδυασμούς των Εμμανουηλίδη, Καράλη, Νταβαλούμη σχετικά με αυτά που ανακοινώθηκαν από τους Συνδυασμούς με την κατάθεση στο Πρωτοδικείο.

Αντιθέτως, όπως θα διαπιστώσετε από τους σχετικούς πίνακες που δημοσιεύονται,  από τον Συνδυασμό του κ Σκόπα δεν εμφανίζεται στο ψηφοδέλτιο ο υποψήφιος στο Ακραίφνιο κ Ζυγομήτρος καθώς και τρεις στο ψηφοδέλτιο του κ Χριστακάκη για τον Ορχομενό οι κκ Μαράντος, Κολοκύθας και η κα Δήμου.

Ψηφοδέλτια Ορχομενού    

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle