Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
210

Τεστ ανίχνευσης για κορωνοϊό στην "Κρύα" την Παρασκευή

< 1 λεπτό
03.06.21 • 13:26
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, από τις 9:00 έως και τις 12:00 στην περιοχή της Κρύας.

Θερμή παράκληση, να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας επισημαίνει ότι οι τακτικοί έλεγχοι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ωστόσο τονίζει ότι η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων και ο εμβολιασμός αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την καταπολέμηση του ιού covid-19.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle