Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
257

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ στηρίζει την απεργία των υγειονομικών

< 2 λεπτά
19.02.21 • 14:30
#Tags:

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ στηρίζει τις  παν-υγειονομικές απεργιακές κινητοποιήσεις των υγειονομικών στα δημόσια νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 και στη Βοιωτία , με επίκεντρο το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς (στάση εργασίας 11:00 - 13:00 , σημείο συνάντησης η είσοδος του Νοσοκομείου) , στο οποίο :

Οι κενές οργανικές θέσεις προσωπικού ξεπερνούν τις 200,με αποτέλεσμα την αύξηση της εντατικοποίησης της εργασίας και της εργασιακής εξάντλησης. Ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της έλλειψης προσωπικού καλύπτεται προσωρινά με προσλήψεις συμβασιούχων και μετακινήσεις προσωπικού μεταξύ των τμημάτων , με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών , καθώς παραμένουν τμήματα με σοβαρές ελλείψεις όπως της τεχνικής υπηρεσίας , της πληροφορικής , της διατροφής , του φαρμακείου , καθώς και ελλείψεις στο προσωπικό καθαριότητας , σε τηλεφωνητές , βοηθητικό προσωπικό , ασφάλεια , αποθηκαριους , εργάτες κτλ. Όλα αυτά είναι τα αποτελέσματα πολιτικών συνεχούς απαξίωσης του δημοσίου χαρακτήρα της Υγείας , που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις και οδήγησαν στα πρόθυρα της κατάρρευσης το δημόσιο σύστημα Υγείας , θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του λαού.

Αγωνιζόμαστε, μαζί με τους υγειονομικούς για:

Για την  Εκτελεστική Γραμματεία

του Ν.Τ. Βοιωτίας της ΑΔΕΔΥ

                              Ο Πρόεδρος                                      Η  Γραμματέας                        

        Νικόλαος Μπούρας                          Παρασκευή Μητρατζούλη

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle