Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
76

Τραγωδία στον Ορχομενό. Νεκρός 50χρονος από πυρκαγιά

< 2 λεπτά
03.02.20 • 10:20
#Tags:

Τραγική κατάληξη είχε ένας 50χρονος, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο παράσπιτο σπίτι όπου διέμενε.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας "οικία" στον Ορχομενό έγινε παρανάλωμα του πυρός με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος Ρουμανικής καταγωγής.
Όπως αναφέρεται, ο άτυχος άνδρας -Ρομά στη καταγωγή – βρέθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής χωρίς να έχει τις αισθήσεις έχοντας χάσει τη ζωή του πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.
Η φωτιά στο οίκημα ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τους πυροσβέστες να φθάνουν στο σημείο λίγο αργότερα, να τη σβήνουν όμως δυστυχώς να γίνονται μάρτυρες του θανάτου του άτυχου 50χρονου.
Η φωτιά ξέσπασε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους κατοίκους της περιοχής να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έφθασαν τρεις πυροσβέστες και ένα όχημα, με τη κατάσβεση να πραγματοποιείται άμεσα.
Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε ωστόσο να γλιτώσει τα χειρότερα, χάνοντας τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος για τη πυρκαγιά που ξέσπασε στο σημείο. Πιθανότερο σενάριο, η φωτιά να πήρε να προήλθε από Ρομά που διέμεναν στο οίκημα προκειμένου να ζεσταθούν.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle