Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
129

Τρεις προσαγωγές για το τραγικό δυστύχημα στο Γυμνό Ευβοίας

< 1 λεπτό
01.04.21 • 20:27
#Tags:

Σε προσαγωγή τριών ατόμων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γυμνό του δήμου Ερέτριας και κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι ήταν μέλη συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε έργα της ΔΕΗ, όταν χτυπήθηκαν από υψηλή τάση ρεύματος, ενώ ένας ακόμη εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγή του εργοδηγού, του μηχανικού και της επιβλέπουσας του έργου.

Παράλληλα από την αστυνομία γίνονται έρευνες για να διερευνηθεί εάν είχε ζητηθεί αρμοδίως να γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή για να προχωρήσουν οι εργασίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εργαζόμενοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο όταν έκαναν εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τους χτύπησε υψηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος που έφτανε τα 20.000 volt.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle