Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
141

"Τροφώνια" Αιμοδοσία από τον ΑΚΟΛ την Κυριακή 18/10

< 1 λεπτό
12.10.20 • 12:14
#Tags:

Οι περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις λόγω της πανδημίας - covid-19 - έχουν αναβληθεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί και ο 8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς τον οποίο έγκαιρα η διοργανωτές ακύρωσαν για το 2020 δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού το 2021.

Ο ΑΚΟΛ όμως βρήκε έναν άλλο τρόπο να διεξάγει τον "8ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο" και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, ό,τι πιο πολύτιμο.

Πρόκειται για την αιμοδοσία που διοργανώνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Βοιωτίας (Φίλωνος 35-39) η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Γάτσιου.

Να θυμίσουμε οτι ο αγώνας ήταν προαγραμματισμένος για τις 20 Σεπτεμβρίου και περιλάμβανε τις αποστάσεις 21.1χλμ,10χλμ,5χλμ,2χλμ ,1χλμ.

8oς Τροφώνιος Ημιαμαραθώνιος Αιμοδοσίας 1 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle