Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
117

Υπογράφτηκαν οι συμβάσεις 21 εργαζομένων για τους πρόσφυγες στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
03.11.16 • 19:56
#Tags:

Υπογράφηκαν σήμερα μεταξύ του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ.) κ. Αθανάσιο Αλεστά και των είκοσι ενός (21) ατόμων που επελέγησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.ΔΗ.Λ., οι συμβάσεις μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος προσωρινής στέγασης υποψηφίων προς μετεγκατάσταση και αιτούντων άσυλο της Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Για την υλοποίηση του προγράμματος θα απασχοληθούν συνολικά 21 άτομα των εξής ειδικοτήτων: ένας Συντονιστής έργου, ένας Οικονομικός Διευθυντής, ένας Διευθυντής Προσωπικού/Διοίκησης, ένας Διευθυντής Παροχών και Προμηθειών, ένας Λογιστής, ένας βοηθός δεδομένων δράσεων ενημέρωσης – διοίκησης, ένας Συντονιστής των Επιστατών και των Κοινωνικών Λειτουργών, τέσσερις Κοινωνικοί Λειτουργοί (1 Λειτουργός ανά 14 διαμερίσματα), τέσσερις επιστάτες διαμερισμάτων (1 Επιστάτης ανά 14 διαμερίσματα), τέσσερις Διερμηνείς (1 Διερμηνέας ανά 14 διαμερίσματα) και δύο Συνοδοί (1 Συνοδός ανά 35 διαμερίσματα).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle