Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
197

ΦΩΤΟ-ρεπορτάζ. Γιορτινός Ορχομενός

< 4 λεπτά
29.12.20 • 11:25
#Tags:

Κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω πανδημίας περνούμε και αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η υγεία προέχει και πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να τηρούμε τα μέτρα.

Παρ' όλα αυτά δεν θα μπορούσε - και κυρίως, για ψυχολογικούς λόγους - οι πόλεις να μη φορέσουν τα καλά τους, να στολιστούν και να φωτιστούν με πολύχρωμα λαμπιόνια.

Και ο Ορχομενός δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή.

Φόρεσε τα καλά του, μας εύχεται χρόνια πολλά και μια καλύτερη χρονιά.

Για όσους - εντός και εκτός των τειχών - δεν μπορούν να δουν από κοντά τον στολισμό της πόλης, προσφέρουμε αυτές τις εικόνες. Άλλοι θα νοσταλγήσουν, άλλοι, ίσως, θα τις δουν για πρώτη φορά...

Φέτος, λείπει κάτι πολύ σημαντικό... η φυσική μας παρουσία που θα έδινε την διαφορετικότητα στον γιορτασμό.

Τέτοιες ημέρες η πόλη θα έσφυζε από ΖΩΗ. Θα επέστρεφαν φοιτητές, στρατιώτες, ντόπιοι και ετεροδημότες θα γέμιζαν τα καταστήματα, θα έσμιγαν φίλοι, οικογένειες και παρέες γιορτάζοντας θα έδιναν τον δικό τους τόνο στην πόλη.

ΘΑ έδιναν ΖΩΗ, ΘΑ... Όμως αυτό το πολύτιμο αγαθό πρέπει τώρα να το διαφυλάξουμε...

Χρόνια πολλά και... μάσκα-αποστάσεις.

"κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα

1 1 2 2 1 2 3 1 2 5 3 1 6 2 7 3 8 3 9 3 10 3 11 3 12 3 13 3 14 3 15 2 16 2 17 2 18 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle