Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
111

Χαιρώνεια: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού

< 1 λεπτό
25.10.20 • 19:01
#Tags:

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 76 γρήγορα τεστ ανίχνευσης (rapid tests) του κορωνοϊού COVID – 19 στην Κοινότητα Χαιρωνείας και όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά.

Ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει την πραγματοποίηση γρήγορων τεστ αύριο Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 08:30 στο Κοινοτικό Κατάστημα Αγίου Γεωργίου. Παρακαλούνται να προσέλθουν για εξέταση μόνο όσοι δημότες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή έχουν έλθει σε άμεση ή έμμεση επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί για την εθελοντική τους παρουσία και τη βοήθεια τους στη σημερινή δειγματοληψία στη Χαιρώνεια τους ιατρούς Πέτρο Αρκουμάνη και Ιωάννη Περγαντά, τον πρόεδρο της Κοινότητας Αθανάσιο Καρανάσο και τους υπαλλήλους του Δήμου για την πραγματοποίηση της δράσης, καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά για την πολύτιμη συνδρομή της.

χαιρωνεια τεστ 3

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle