Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
136

Χειροπέδες στον 19χρονο που είχε ξαφρίσει τον Ορχομενό

< 3 λεπτά
26.02.16 • 20:39
#Tags:

Δεν είχε ιερό κι όσιο ένας 19χρονος στον Ορχομενό ο οποίος χωρίς διακρίσεις έκλεβε ασύστολα από εκκλησιές, Δημοτικά κτήρια, γήπεδα σχολεία, αυτοκίνητα, μηχανές μέχρι και τα εκδοτήρια του σιδηροδρομικού σταθμού!

Όμως η… καριέρα του τερματίστηκε χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, καθώς συνελήφθη προχθές (24-02-2016) αργά το απόγευμα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε μετά από απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι στην περιοχή του Ορχομενού, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται επίσης δύο (2) συνεργοί του, ηλικίας 29 & 22 ετών, καθώς και ένας 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή & διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 31-03-2015 έως και 18-02-2016, ο 19χρονος διέπραξε, κατά κλεφτεςπερίπτωση, μόνος του ή με την συνδρομή των δύο συνεργών του, είκοσι (20) συνολικά κλοπές στον Ορχομενό, στην ευρύτερη περιοχή αυτού και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς.

Αναλυτικότερα οι συγκεκριμένες κλοπές διαπράχθηκαν σε:

• Δημοτικά κτήρια (επανειλημμένα σε εγκαταστάσεις του Γηπέδου Ορχομενού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού, καθώς και στον πρώην Οργανισμό Κωπαΐδος, όπου στεγάζεται η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ορχομενού).


• Σχολικά συγκροτήματα (2ο Δημοτικό, Λύκειο & Παιδικό Σταθμό Ορχομενού).

• Οικίες & Ιερό Ναό σε περιοχές του Ορχομενού.

• Κυλικείο & εκδοτήριο εισιτηρίων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς.

συλλήψεις χειροπεδες• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Επιπλέον ο 19χρονος είχε προβεί στη διάπραξη τριών (3) κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών – μοτοποδηλάτων, εκ των οποίων ο σκελετός του ενός βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.

Η λεία που αποκόμισαν ο 19χρονος και κατά περίπτωση οι δύο συνεργοί του από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως τιμαλφή, χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, καθώς και καλώδια χαλκού που είχαν αφαιρέσει από πίνακες ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Ορχομενού, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων γινόταν αποδέκτης ο 60χρονος κατηγορούμενος.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle