Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
114

Χωρίς πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου

< 2 λεπτά
13.07.20 • 20:02
#Tags:

Τη ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, την εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορά μας, και την επέκταση των ελέγχων και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες αποφάσισε να εισηγηθεί στην κυβέρνηση η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
Eίχε προηγηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εισηγήθηκε στους λοιμωξιολόγους να εξετάσουν την άμεση απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιουλίου.
Οι εικόνες από πανηγύρια που γίνονται σε όλη την Ελλάδα με χιλιάδες άτομα να διασκεδάζουν χωρίς τήρηση των μέτρων και των αποστάσεων προκάλεσαν την ανησυχία των λοιμωξιολόγων και την απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευσή τους.
Ο κόσμος γλεντά ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούνται αποστάσεις. Χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Αυτό άλλωστε τόνισαν όλες τις προηγούμενες μέρες οι ειδικοί χαρακτηρίζοντας «τα πανηγύρια επικίνδυνα», καθώς αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του ιού.
Από την απόφαση αυτή πλήττονται τα εξής πανηγύρια ανά τη επικράτεια:
-Αγίας Μαρίνας στις 17 Ιουλίου
-Προφήτη Ηλία στις 20 Ιουλίου
-Κοίμησης Αγ. Αννης στις 25 Ιουλίου
-Αγ. Παρασκευής 26 Ιουλίου
και Αγ. Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle