Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
117

Χωρίς τους έμπειρους Αραχωβίτες συντηρητές το Χιονοδρομικό του Παρνασσού

< 1 λεπτό
08.07.20 • 20:05
#Tags:

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς με επιστολή του προς το πρωθυπουργο και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και τη διοίηση της ΕΤΑΔ την οποία καταγγέλει για απαράδεκτες μεθοδεύσεις σχετικά με την πρόσληψη συντηρητών από την Αράχωβα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Η επιστολή του Δημάρχου
Διοίκηση της ΕΤΑΔ χρησιμοποιώντας απαράδεκτες μεθοδεύσεις, άλλαξε τις προτάσεις που είχε στείλει η Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, για την πρόσληψη των συντηρητών στο Χ.Κ.Π. για το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο 2020.
Αυτό θυμίζει άλλες εποχές, αποκλείοντας σχεδόν όλους όσους συντηρητές είχαν προταθεί και κατάγονται από την Αράχωβα, οι οποίοι σημειωτέων έχουν μεγάλη εμπειρία στην συντήρηση και στην λειτουργία του Χ.Κ.Π..
Κύριοι, για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, πρέπει να σταματήσουν να παρεμβαίνουν τοπικιστικά και πολιτικά συμφέροντα, όπως γινόταν στο παρελθόν."

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle