Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
143

Η ΑΕΟ χωρίς προπονητή

< 2 λεπτά
18.12.14 • 20:33
#Tags:

Η ΑΕΟ χωρίς προπονητή

Παρελθόν αποτελεί από την Αθλητική Ένωση Ορχομενού ο προπονητής της ομάδας ανδρών Θύμιος Δέδες. Μετά την τελευταία βαριά ήττα της περασμένης Κυριακής με 6-1 από το Δίστομο ο κ Δέδες έθεσε την παραίτησή του στο ΔΣ της ομάδας.
Η συνεργασία λύθηκε και απομακρύνθηκε από την ανδρική ομάδα αλλά θα συνεχίσει στις ακαδημίες στις οποίες εργάζεται εδώ και έξι χρόνια.
Ανακοίνωση που δόθηκε στο διαδίκτυο από την ΑΕΟ αφού κάνει λόγο για τη λύση της συνεργασίας σε άλλο σημείο Α.Ε._Ορχομενού_logoαναφέρει: «Η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για την ανεύρεση νέου προπονητή» και όπως πιστεύει έτσι να αλλάξει το άσχημο κλίμα που υπάρχει με στόχο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Στην ανακοίνωση της ΑΕΟ γίνεται επίσης λόγος για μεταγραφές και καταλήγει: «γίνονται επίσης επαφές με ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και τον Ιανουάριο να παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο».

 

Για το καλό της ομάδας

Με δηλώσεις του ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕΟ Θύμιος Δέδες κάνει λόγο ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα για το καλό της. Δεν αναφέρει τους λόγους της παραίτησής του αφού όπως αναφέρει δεν θέλει να τους αναλύσει δημόσια αλλά τους έχει κάνει γνωστούς στη διοίκηση.
Στη συνέχεια αφού ευχαριστεί «από καρδιάς» τους ποδοσφαιριστές, τους άμεσους συνεργάτες του εύχεται καλή συνέχεια δηλώνει «πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να σωθεί στη κατηγορία και θα είμαι δίπλα τους αν και όποτε μου ζητηθεί» και καταλήγει «στη μεγάλη αυτή οικογένεια της ΑΕΟ δεν αισθάνομαι συνεργάτης αλλά ένα από τα μέλη της».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle