Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
119

Εθελοντισμός

< 2 λεπτά
12.02.15 • 07:53
#Tags:

Εθελοντισμός

Πολλές δραστηριότητες είναι σε εξέλιξη στον τόπο μας και όχι μόνο, με την ευκαιρία εκδηλώσεων διαφόρων φορέων.
Η καρδιά όλων αυτών χτυπά γιατί κάποιοι προσφέρουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για εμάς τους απλούς θεατές.
Ο πιο προφανής λόγος που οι άνθρωποι γίνονται εθελοντές είναι το πάθος τους για κάτι που αγαπούν.
Οι άνθρωποι, που έχουν προσωπική σύνδεση με μία περιοχή, δρουν εθελοντικά στην κοινότητά τους θέλοντας να δημιουργήσουν ένα καλύτερο τόπο τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συνδαιτυμόνες τους.

Η αγάπη για την πόλη μας και η εθελοντική προσφορά στο Δήμο, είναι τα βασικά κίνητρα που θα ήταν η καλύτερη ώθηση να ιδρυθεί – αν δεν υπάρχει – γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου ως δομή στήριξης και στρατηγικό κόμβο συνεργασίας, συντονισμού, συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης με όλους τους εθελοντές και τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Δήμο, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου.

Έχουμε την χαρά σήμερα να δημοσιεύουμε ένα χρήσιμο και επίκαιρο άρθρο για τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ της κας Χριστίνας Τσαγδή PhD, Volunteers Manager. που είναι υπεύθυνη σε μία από τις μεγαλύτερες εθελοντικές οργανώσεις της χώρας μας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle