Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
500

Β. Εύβοια: Συναυλία συμπαράστασης στους πυρόπληκτους στο Καλλιμάρμαρο με πλήθος καλλιτεχνών

< 2 λεπτά
15.09.21 • 23:02

Ένα μήνα μετά, με νωπές ακόμη στη μνήμη μας τις εφιαλτικές εικόνες από τη βιβλική καταστροφή και κατευθείαν από την καρδιά της τραγωδίας, οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας μεγάλης συναυλίας, με διττό στόχο: αφενός, την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών και αφετέρου, την ψυχολογική στήριξη του δοκιμαζόμενου λαού της Βόρειας Εύβοιας.

Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν αμέσως, αφιλοκερδώς, σημαντικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), εταιρείες του οποίου προσφέρθηκαν να αναλάβουν την οργάνωση και την εκτέλεση της συναυλίας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνδράμει παραχωρώντας ευγενικά το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο κέντρο της Αθήνας για την διεξαγωγή της συναυλίας και το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών και των δύο Δήμων που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους. Επίσης, οι κοινωφελείς επιχειρήσεις των Δήμων θα φροντίσουν, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη μεγάλη αυτή συναυλία να στηρίξουν με κάθε τρόπο επείγουσες ανάγκες που προέκυψαν από την φυσική και οικονομική καταστροφή της πυρκαγιάς στους Δήμους Ιστιαίας Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά):

Ελευθερία ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Γιάννης ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Ελεωνόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Χρήστος ΘΗΒΑΙΟΣ
Γιάννης ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Γιάννης ΚΟΥΤΡΑΣ
Αποστόλης ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΣΟΛΙΑΣ)
Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Γιώργος ΝΤΑΛΑΡΑΣ
Βασίλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Μίλτος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Άλκηστις ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
ΠΥΞ ΛΑΞ
Μάριος ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Γιάννης ΧΑΡΟΥΛΗΣ
Μιχάλης ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Κώστας ΧΑΤΖΗΣ

Παρουσίαση: Θανάσης ΑΛΕΥΡΑΣ
Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
Σκηνοθεσία: Άγγελος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Φωτισμοί: Περικλής ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου
Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» – Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας
Ώρα προσέλευσης: 18.00 - Ώρα έναρξης: 20.00

Εισιτήρια: ticketservices.gr | καταστήματα Public
https://www.ticketservices.gr/event/menoume-orthioi-kallimarmaro/

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία: ZΩΝΗ Α – 150€, ΖΩΝΗ Β – 100€, ΖΩΝΗ Γ – 75€, ΖΩΝΗ Δ – 50€, ΑΜΕΑ – 20€

Κερκίδες:
Κάτω Διάζωμα: ΖΩΝΗ Ε – 35€, ΖΩΝΗ Η – 25€
Άνω Διάζωμα: ΖΩΝΗ Ζ – 30€, ΖΩΝΗ Η – 25€, ΖΩΝΗ Θ – 20€

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle