Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
639

Ευχαριστήρια της ΚΟΕ στον δήμαρχο ΔΑΑ για την συνεργασία στο πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας

< 1 λεπτό
22.09.21 • 19:42
#Tags:

του πρωταθλήματος ανοιχτής θάλασσας όλων των κατηγοριών που έγινε  την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην παραλία Διστόμου.

Η επιστολή του κ Γιαννόπουλου:

"H Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σας ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική συνεργασία µας στην άρτια διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος   Κολύμβησης Μεγάλων  Αποστάσεων όλων των κατηγοριών & Masters και το οποίο έλαβε χώρα στη παραλία Διστόμου, Άσπρα Σπίτια στις 11-12 Σεπτεμβρίου 2021.

H συμβολή σας σε αυτή την προσπάθεια της Κ.Ο.Ε. ήταν καταλυτική και συνέβαλε στην επιτυχία της διοργάνωσης τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες σας αλλά και το προσωπικό  του  Δήμου  Διστόµου-Αράχωβας-Αντίκυρας, για τον επαγγελματισμοί τους.

Τέτοιες ενέργειες θωρακίζουν το αίσθημα συνεργασίας  πάντα  προς  όφελος του αθλητισμού και ευελπιστούμε στην εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle