Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
571

1ος Ηνίοχος Ημιμαραθώνιος την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην Άμφισσα. Απολαυστικό ΣΠΟΤ

< 2 λεπτά
22.09.21 • 21:27

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φωκίδας) και ο Δήμος Δελφών (Δημοτικές Ενότητες Άμφισσας και Ιτέας, Κοινότητες Άμφισσας, Ιτέας και Κίρρας) ενώ συμμετέχουν και υποστηρίζουν την διοργάνωση η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας (Τροχαία Άμφισσας, Ιτέας), η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας,  Ιτέας, το Λιμεναρχείο Ιτέας και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται  με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες συμμετοχής:

Ημερομηνία: ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ-ΚΙΡΡΑ-ΙΤΕΑ

Αφετηρία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΪΑ-ΑΜΦΙΣΣΑ

Τερματισμός: α) για τον Ημιμαραθώνιο: ΜΩΛΟΣ ΙΤΕΑΣ

β) για τον αγώνα των 5 Km: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΪΑ-ΑΜΦΙΣΣΑ

Ώρες εκκίνησης: α)για τον Ημιμαραθώνιο: 10.00π.μ.

β) για τον αγώνα των 5 Km: 08.45 π.μ.

Και οι 2 αγώνες διεξάγονται σε ασφάλτινες διαδρομές με πολύ καλή ποιότητα ασφάλτου, ενώ ο ημιμαραθώνιος παρουσιάζει αρνητική υψομετρική, γεγονός το οποίο ευνοεί τις καλύτερες επιδόσεις.

Στους αγώνες θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα ισχύουν από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ κατά την ημερομηνία τέλεσης των αγώνων.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τα μέλη του Συλλόγου και της Οργανωτικής Επιτροπής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Θανάσης Παναγιωτόπουλος (Πρόεδρος Δ.Σ.): 6945630101

Αντώνης Ιωάννου (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.): 6940146532

Θοδωρής Σταματόπουλος (Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.): 6946127900

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.iniohosac.gr 

Το ΣΠΟΤ

Ο Παναγιώτης που τρώει προβατίνα ... η πρόκληση από τον Μαρίνο για συμμετοχή σε ημιμαραθώνιο ... το απρόβλεπτο αποτέλεσμα .... το ιστορικό Κάστρο της Άμφισσας .... η Αρχαία Κίρρα ... ο πανέμορφος μώλος της Ιτέας .... ο αθλητής με τις διακρίσεις ... οι Δελφοί και φυσικά ο Ηνίοχος !

Δείτε πως ...δένουν όλα αυτά μαζί, στο διαφημιστικό σποτ του Α.Σ Ηνίοχου για τον "1ο Ηνίοχο Δρόμο 21Km" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου με αφετηρία την Άμφισσα, πέρασμα από την Κίρρα και τερματισμό στην Ιτέα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle