Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
218

«Αυλαία» δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στη Θήβα

< 3 λεπτά
25.09.21 • 07:56

Η επιλογή του περιπάτου ως τελευταίου «σταθμού» στο σύνολο των δράσεων της ΕΕΚ αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, παροτρύνοντας τους δημότες να βάλουν το περπάτημα και εν γένει την άσκηση στην καθημερινότητά τους.

Το σήμα εκκίνησης δόθηκε από τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημότες για τη συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις που είχε διοργανώσει φέτος ο Δήμος για το διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου. Επικαλούμενος το φετινό σύνθημα της ΕΕΚ, υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να αθλούμαστε, με πολλαπλά ευεργετικά οφέλη για το σώμα και την ψυχολογία μας.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας έχει την υποστήριξη του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Φέτος το σύνθημα ήταν «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον. Μένουμε υγιείς». Ο Δήμος Θηβαίων, συμμετέχοντας για μία ακόμη χρονιά, υλοποίησε σειρά δράσεων:

θηβα εκδηλωσεις

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά:

Τους συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων:

Τους υποστηρικτές των δράσεων:

Τους χορηγούς:

Το κατάστημα παιχνιδιών Tweety (toysstores.gr) για τη χορηγία του mountain ποδηλάτου

Την εταιρεία ενέργειας Elpedison, που κάλυψε τα έξοδα εκτύπωσης του έντυπου υλικού διαφήμισης και προβολής των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας(αφίσες, φυλλάδια κ.λπ.), καθώς και τα αναμνηστικά μπλουζάκια.

Και, φυσικά, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στις δράσεις, φυτεύοντας, τρέχοντας, περπατώντας ή κάνοντας ποδήλατο, επιλέγοντας μετακίνηση με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle