Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
238

Καθημερινά 27/9/2021

< 6 λεπτά
27.09.21 • 07:54

δεικτης χερι αΥποδείκνυαν τον τρόπο να μην εντοπιστούν, αλλά, επτά ιστολόγια και σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα που παρακινούσαν πολίτες να παρακάμπτουν τα μέτρα για τον κορονοϊό, εντόπισε μέσα σε λίγες ώρες η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το πόρισμα της έρευνας αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη.

Οι αστυνομικοί  έχουν εντοπίσει, μεταξύ άλλων, μία σελίδα στο διαδίκτυο που πουλούσε έντυπα με τα οποία – όπως διαφήμιζε – μπορεί κάποιος που δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο να προσφύγει εναντίον υπαλλήλων του Δημοσίου! Μένει να ταυτοποιήσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη για να σχηματίσουν και την πρώτη δικογραφία.

δεικτης χερι αΣε 1.100 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Κυριακή. Η Covid-19 στοίχισε τη ζωή σε 24 ανθρώπους το τελευταίο 24ωρο, ενώ 337 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Στη Στερεά Ελλάδα λόγω της Κυριακής και της διενέργειας μικρού αριθμού τεστ, εντοπίστηκαν: 6 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας, 11 στην Π.Ε. Εύβοιας, 2 στην Π.Ε. Ευρυτανίας, 9 στην Π.Ε. Φθιώτιδας και κανένα στη Φωκίδα.

δεικτης χερι αΤα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τις Γερμανικές εκλογές δείχνουν, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) και τη Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) να απέχουν λιγότερο από δύο μονάδες, αναγγέλλονται επώδυνες, πιθανόν μακρές διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης συνεργασίας.

Ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που κατά τόπους θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου προβλέπονται για τη Δευτέρα. Από την Τρίτη  αναμένεται σταδιακή αλλαγή στο σκηνικό του καιρού. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας. 

δεικτης χερι αΗ θερμοκρασία βαθμιαία θα πέσει και προς το τέλος της εβδομάδας δεν θα ξεπερνά τους 25 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι βόρειοι άνεμοι από την Τετάρτη θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 και την Παρασκευή πιθανώς και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Kρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας το Βασίλη Λεβέντη στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό.

δεικτης χερι αΔοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 21».

Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, πριν από 32 χρόνια, στην είσοδο πολυκατοικίας της οδού Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας, όπου στεγαζόταν το γραφείο του.

δεικτης χερι αΕίναι ώρα να ενισχυθούν οι αγώνες για υγεία, προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας οικονομίας και της κοινωνίας, τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στην πολιτική συγκέντρωση στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», στο Πάρκο Τρίτση.

Με τα “‘Υψηλάντεια 2021” κορυφώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις της Π.Ε. Βοιωτίας, για τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης στη Ρούμελη, με αφορμή την επέτειο της Μάχης της Πέτρας.

δεικτης χερι αΑναμένεται επίσκεψη στη Θήβα εντός των ημερών από τον  Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Ακη Τσελέντη. Θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο. «Στα πλαίσια της ενημέρωσης των κατοίκων για το φαινόμενο σκοπεύω να κάνω μία ομιλία στην Θήβα και μία στη Λειβαδιά. Τον ακριβή χρόνο και τόπο θα ανεβάσω στον τοίχο μου» αναφέρει ο κ Τσελέντης.

Στον τόπο καταγωγής της αλλά και στον τόπο που εξελίσσεται η πλοκή του νέου της βιβλίου "για δυο σμαράγδια" πραγματοποίησε η συγγραφέας Αλέκα Ζωγράφου την παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

δεικτης χερι αΣε μια λαμπρή τελετή όπου κυριάρχησε η συναισθηματική φόρτιση, οι Ορχομένιοι τίμησαν με την παρουσία της την συγγραφέα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της γεμίζοντας το συνεδριακό κέντρο του δήμου Ορχομενού στα "Πέτρινα". Ακολούθησε δείπνο, μετά την παρουσίαση του βιβλίου, σε γνωστή ταβέρνα του Ορχομενού όπου παρακάθησαν συγγενικά πρόσωπα, οι ομιλητές, συντελεστές του εκδοτικού οίκου και προσκεκλημένοι.  

Με ζωντανές συνδέσεις "κάλυψε" ο asopichos.gr τον 9ο Τροφώνιο ημιμαραθώνιο που έγινε χθες Κυριακή στη Λιβαδειά με πολύ υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας. 

δεικτης χερι αΚαλημέρα σας, χαμογελάστε χαρίζει αισιοδοξία! 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle