Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
272

Μετάλλια αθλητών του ΓΑΣ Λιβαδειάς στο ‘’Aphrodite Cup’’ και στον 9ο Τροφώνιο

< 3 λεπτά
27.09.21 • 14:02
#Tags:

  • Εντυπωσιακές εμφανίσεις και διακρίσεις των αθλητριών του ΓΑΣ Λιβαδειάς στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘’Aphrodite Cup’’ αλλά και στον 90 Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο. 
Πάντα πιστός στα ραντεβού του με τις μεγαλύτερες Διεθνείς διοργανώσεις Ρυθμικής Γυμναστικής στην χώρα μας αλλά και έξω από αυτήν, ο ΓΑΣ Λιβαδειάς έδωσε για έκτη συνεχόμενη χρονιά δυναμικό παρόν με την συμμετοχή έξι αθλητριών του στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘’Aphrodite Cup’’.
γασ λιβ ρυθμικη 1Αξιοσημείωτη η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία Νεανίδων 2008 από την αθλήτριά του Καλογρηά Παναγιώτα στην κορδέλα , η κατάκτηση των αργυρού μεταλλίου στην κορδέλα και του χάλκινου μεταλλίου στις κορίνες στην κατηγορία Νεανίδων 2006 από την αθλήτριά του Ταμπάκη Μαριάννα καθώς και η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην μπάλα από την αθλήτριά του Κορογιάννου Κατερίνα στην κατηγορία Νεανίδων 2006.
Εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις των αθλητριών του ΓΑΣ Λιβαδειάς Μαλέση Καλομοίρας στην κατηγορία Γυναικών η οποία κατέκτησε τη 7η θέση στην μπάλα , της Γαλανάκου Κων/νας στην κατηγορία Νεανίδων 2007 η οποία κατέκτησε την 8η θέση στην κορδέλα και την 11η θέση στις κορίνες καθώς και της αθλήτριάς του Κοσμίδη Έφης η οποία κατέκτησε την 10η θέση στην κορδέλα στην κατηγορία Νεανίδων 2008.
Μετάλλια και στον 9ο Τροφώνο
Σπουδαίες διακρίσεις και πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών του ΓΑΣ Λιβαδειάς στον 9ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειας 2021
γασ λιβ στιβος
Πάντα παρόν σε όλες Πανελλήνιες, Διασυλλογικές αλλά και Τοπικές διοργανώσεις Αγώνων Δρόμου , ο ΓΑΣ Λιβαδειάς με την συμμετοχή 9 αθλητών του συμμετείχε και στον 9ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 με μεγάλη επιτυχία.
Αξιοσημείωτη ήταν η 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 5000μ που κατέκτησε στην κατηγορία γυναικών η αθλήτριά μας Παναγιώτα-Ευσταθία Καλογρηά καθώς και η 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η αθλήτριά μας Θεοφανεία Μπουρλή στο ίδιο αγώνισμα.
Αξιόλογη επίσης ήταν η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 5000μ που κατέκτησε στην κατηγορία των Ανδρών ο αθλητής μας  Αθανάσιος Κοτσώνας
Πολύ καλές επιδόσεις επίσης πέτυχαν και οι αθλητές μας Νικόλαος Κασούτσας ,  Σπυρίδων Κατσαρέλης, Διαμαντόπουλος Αναστάσιος ,  Σταμάτης Παύλος , Παπαδοπούλου Νικολέτα και Αγραφιώτη Χαριτίνα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle