Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
190

110 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων

< 2 λεπτά
11.10.21 • 19:27

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα σήμερα στην Λιβαδειά διενεργήθηκαν 74 τεστ, εκ των οποίων τα  3 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Στην κοινότητα Δαύλειας διενεργήθηκαν 43 τεστ και όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Κατά την χθεσινή διεξαγωγή πραγματοποιήθηκαν 107 τεστ, εκ των οποίων τα 4 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει επιπλέον έλεγχος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ανέφερε ότι:

«Η εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει την τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων, ενώ ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η συνέχιση του εμβολιασμού θα συνεχίσει να μας απομακρύνει από δύσκολες καταστάσεις, ενώ η ενδεχόμενη επιτυχής ολοκλήρωσή του σε πανελλαδική κλίμακα θα μας οδηγήσει στην κανονικοποίηση της ζωής μας. Εμβολιαζόμαστε και τηρούμε στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα από την πολιτεία υγειονομικά μέτρα ασφάλειας.»

Υπενθυμίζουμε ότι οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) 9:00 με 14:00, τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle