Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
508

95 τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων. Rapid tests όλη την εβδομάδα στο παλιό Δημαρχείο

< 1 λεπτό
18.10.21 • 20:03

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν σήμερα ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 129 τεστ, εκ των οποίων τα 5 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε  την ακόλουθη δήλωση:

«Παρατηρώντας την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ για τον Δήμο Λεβαδέων και συγκρίνοντας την επιδημιολογική κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων, διαφαίνεται η σταθεροποίηση του αριθμού των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο μας σε υψηλά επίπεδα.

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει χαμηλός, αποδεικνύοντας έτσι ότι η συνέχιση του εμβολιαστικού προγράμματος σε συνδυασμό με την συνεχή τήρηση των υγειονομικών μέτρων είναι πράξεις καθοριστικές για την εξέλιξη της επιδημιολογικής πορείας».

Ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) έως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 09:00 – 14:00.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle