Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
272

Αυξήθηκαν τα ενεργά κρούσματα (133) στον Δήμο Λεβαδέων

< 1 λεπτό
25.10.21 • 14:49

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην εβδομαδιαία έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. παρατηρείται περαιτέρω αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, επιβεβαιώνοντας την πορεία που αναμέναμε, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, αλλά και του ανοίγματος όλων των δραστηριοτήτων.
Ο χαμηλός δείκτης των νοσηλειών όμως συνεχίζει να αποτελεί άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο. Ο αριθμός των νοσηλευόμενων παραμένει σταθερός σε πολύ χαμηλά επίπεδα κι αυτό αναδεικνύει την ανάγκη για περαιτέρω εντατικοποίηση της εμβολιαστικής προσπάθειας εν όψει και της έλευσης του χειμώνα.
Εμβολιαζόμαστε και παράλληλα τηρούμε στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας θα συνεχίσουν την διεξαγωγή ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στο Παλιό Δημαρχείο, (Καραγιαννοπούλου 1) τις ημέρες Τετάρτη (27/10), Πέμπτη (28/10), Παρασκευή (29/10) και Κυριακή (31/10) και ώρες 09:00 – 14:00.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle