Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
466

Συνελήφθη ο δολοφόνος της 80χρονης στην Ιστιαία

< 3 λεπτά
31.10.21 • 12:46
#Tags:

Ο τελευταίος ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του μετά από πολύωρες ανακρίσεις και περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας πως έγινε.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά του να διαρρήξει το σπίτι της άτυχης γυναίκας, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το Δημαρχείο Ιστιαίας, έγινε αντιληπτός από την ίδια.

Η 80χρονη βγήκε τότε από το σπίτι της και εκείνος της κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να σωριαστεί στο έδαφος.

Παρά την αποτρόπαια πράξη του, στη συνέχεια δε δίστασε να κάνει άνω κάτω το σπίτι της και να αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και χρηματικό ποσό που δεν έφτανε τα 900 ευρώ και να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί από τα στοιχεία που συνέλεξαν γρήγορα έφτασαν στον καταυλισμό των Ρομά και στον 25χρονο, ο οποίος δεν είχε προλάβει να εξαφανίσει ούτε τα ρούχα που φορούσε όταν διέπραξε το έγκλημα. Προσήχθη και μετά από πολύωρες ανακρίσεις στις οποίες έπεσε σε πολλές αντιφάσεις, ομολόγησε και συνελήφθη.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία και ληστεία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Και άλλες Συλλήψεις σε Χαλκίδα, Λαμία, Αταλάντη, Στυλίδα

Συνελήφθη ημεδαπός, σήμερα (31-10-2021) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπή. Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να έχει παραβιάσει θύρα εμπορικού καταστήματος της περιοχή και να έχει αφαιρέσει από το εσωτερικό του, διάφορα εμπορεύματα.

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (30-10-2021) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (30-10-2021) το πρωί Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίσθηκε να κινείται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε επικείμενο έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως το όχημα του ακινητοποιήθηκε και ο συλληφθείς απέρριψε στο έδαφος, δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης σε μορφή βράχου.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία, η οποία διαπράχθηκε τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, στη Χαλκίδα. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 20-08-2021, ο ανωτέρω παραβίασε παράθυρο της οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, χρηματικό ποσό και μία τηλεόραση.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από εξοχική κατοικία, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 07-09-2020, σε ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα, ο ανωτέρω μαζί έναν ακόμα συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, παραβίασαν κεντρική θύρα της οικίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της ηλεκτρονικές συσκευές (κάμερα ασφαλείας και δρομολογητής - router).

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, εξιχνιάσθηκε κλοπή από αποθήκη, η οποία διαπράχθηκε τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, σε περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα, οι ανωτέρω παραβίασαν αποθήκη και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, ποσότητα πετρελαίου και διάφορα εργαλεία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle