Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
193

128 τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Λεβαδέων. Συνεχίζονται τα τεστ στο παλιό Δημαρχείο

< 2 λεπτά
01.11.21 • 20:07

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν χθες  ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 122 τεστ, εκ των οποίων τα 9 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η πορεία των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο Λεβαδέων παραμένει σε υψηλά επίπεδα, χωρίς να καταγράφεται περαιτέρω αύξηση σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ.

Οι αριθμοί που αναμέναμε, εξαιτίας και της πτώσης της θερμοκρασίας, επιβεβαιώνονται.

Ο χαμηλός δείκτης των νοσηλειών όμως σε επίπεδο Δήμου συνεχίζει να αποτελεί άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο, καθώς και απόδειξη για τα οφέλη του εμβολιασμού, μιας κι ο νομός μας βρίσκεται λίγο πάνω από τον πανελλαδικό μέσο όρο εμβολιασμού.

Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πια ότι αυτό δεν αρκεί, η επιδείνωση της πανδημικής κατάστασης τους επόμενους μήνες πρέπει να μας βρει ακόμη περισσότερο θωρακισμένους και γι' αυτό τον λόγο κάνω έκκληση σε όλους να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους και να τηρούν στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Μαζί θα τα καταφέρουμε.»

Ο Δήμος Λεβαδέων υπενθυμίζει ότι οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) για αυτήν την εβδομάδα θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) Πέμπτη (4/11), Παρασκευή (5/11) και Κυριακή (7/11) και ώρες 09:00 – 14:00.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle