Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
248

Μήνυμα της δημάρχου Ορχομενού με αφορμή την ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2021

< 3 λεπτά
15.11.21 • 21:49

Η δήμαρχος Ορχομενού Βούλου Καράλη με αφορμή την γενική απογραφή απευθύνει μήνυμα στους δημότες για τη συμμετοχή στην απογραφή τονίζοντας ότι: "Θα πρέπει όλοι να μετρηθούμε γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε δύναμη στον τόπο μας. Άλλωστε η πραγματική δύναμη του Δήμου Ορχομενού είμαστε εμείς οι ίδιοι".

Το μήνυμα της κας Καράλη

Αγαπητοί μου

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Η Γενική Απογραφή κατοικιών – πληθυσμού που διενεργείται κάθε δέκα χρόνια , γίνεται και φέτος.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, όλοι οι απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ θα φέρουν, εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα, ειδική κονκάρδα με το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία τους, καθώς και έντυπο ορισμού με τη φωτογραφία τους και τη σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ.

Επίσης είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της νόσου του Κορoνοϊού COVID-19.

Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω των Γενικών Απογραφών είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ και δεν θα ζητηθούν κανενός είδους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από τους απογραφόμενους.

Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας στην ΑΠΟΓΡΑΦΗ.

Κι αυτό γιατί τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν, θα καθορίσουν, πολύ σημαντικά πράγματα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας πουν θα αφορούν την επόμενη δεκαετία.

Σας καλώ λοιπόν όλους να πάρετε μέρος στην απογραφή.

Θα πρέπει όλοι να μετρηθούμε γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε δύναμη στον τόπο μας.

Άλλωστε η πραγματική δύναμη του Δήμου Ορχομενού είμαστε εμείς οι ίδιοι.

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΟΥΛΑ ΚΑΡΑΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle